fredag den 21. maj 2010

jeg er vist blevet snydt

Nu skærer de i de offentlige ydelser igen.
det er "vi" nødt til.
men hvor er pengene blevet af. er de brugt til skolerne? nej de er skåret ned, hospitalerne, de er også skåret, og vores veje ligner månelandskaber.
Er det mon administration, eller spild.
det tror jeg på. eksempel: jeg er på kursus, CPH West et udmærket kursus, Webredaktør, med en engageret og meget kompetent lærer; men...... der er ledige pladser, kurset var egentlig overtegnet. hvorfor?
I firserne gik jeg på amu, dengang var der også rift om pladserne, men der var mulighed for at stille på chancen.
man kom om morgenen hvis der så var nogen der ikke dukkede op til tiden var der plads.
nu om dage skal det accepteres at man vil på kursus, derefter kan man søge kursusstedet, og arbejdsløshedskassen, på de rigtige formularer.
er en af formularerne af ældre dato, er en sikkert lavet om, det går ikke, ny formular, det hele tager flere uger.
man kan da ikke byde folk at de skal møde og ikke vide om de kommer på kursus, heller ikke at dem der kommer for sent ikke får plads! Hvorfor ikke, at man møder på chancen er vel en frivillig beslutning og at møde til tiden er en pligt vi alle har.
Vi må kigge på de stive regler

1 kommentar:

  1. Det ville være en rigtig god idé at kigge de stive regler efter. - Der er utroligt meget bureaukrati.

    Hvem har glæde af alle de papirer der sendes frem og tilbage mellem systemerne uden at nogen tilsyneladende bruger dem til noget?

    Hvorfor skal f.eks. både Jobcenter og A-kasse tjekke næsten de samme ting?

    Det er jo rimeligt at folk, der er ledige, er aktive med at finde et nyt job. Men hvor rimeligt er det, at man *skal* sende 2 ansøgninger om ugen uanset om man realistisk set kan få jobbet?

    Hvis jeg var arbejdsgiver ville jeg foretrække ansøgninger fra 10 kvalificerede og motiverede, i stedet for 100 ansøgninger, hvor ansøgerne mere eller mindre søger stillingen, fordi de er tvunget til det?

    Hvorfor kontrollere alle, når de som Bolche-holdets medlemmer viser faktisk er meget motiverede for at udføre et godt arbejde!

    SvarSlet